Araba

Sepetinizde ürün yok

Powered Wheelchairs / QUICKIE / Power Wheelchairs / JIVE M² Sedeo Ergo

Powered Wheelchairs / QUICKIE / Power Wheelchairs / JIVE M² Sedeo Ergo 11.500 euro

Koltuklu ve tekerlekli sandalyelerde yeni devrimi yaşayın! JIVE M² Sedeo Ergo , içeride ve dışarıda tekerlekli sandalye teknolojisini yeniden tanımlıyor. Mükemmel dahili manevra kabiliyeti ile eşsiz dış mekan performansı sunan Jive M² Sedeo Ergo, her iki dünyanın en iyisini elde etmeyi mümkün kılmakla kalmaz aynı zamanda her talebinizi karşılamak için devrim yaratan bir oturma sistemi ile birleştirir.

 

Unique bio-metric repositioning
TEKNİK ÖZELLİKLERİ  =  Koltuk Genişliği: 40 – 56 cm (2 cm adımlarla) Koltuk Yüksekliği: 44.5 – 48 cm Koltuk Aralığı: 40 – 56 cm (2 cm adımlarla) Sırt Artı Yüksekliği: 51 cm – 61 cm            Toplam genişlik: 62 cm      Toplam Uzunluk: 107 cm                        Hız: 6 km / s, 10 km / s (isteğe bağlı)  & 1 3 km / s                              Pil Boyutu: 60 Ah; 70 Ah (isteğe bağlı)                                       Maks. Aralık: 40 km (70 Ah aküler ve 6 kph motorlarla, mesafe profili, kullanıcı ağırlığı ve elektrik seçenekleri bağlı)                                                                                                                                        Koltuk Eğimi: 0 ° ila 50 °; -5 ° – 45 ° (isteğe bağlı) Arka Sırt: 85 ° – 175 ° (güç) Dönen Radius: 160 kg’dan (piller dahil)                                                                                                                                                         Maks. Güvenli Eğim: 10 ° Azami Kaldırım Tırmanışı: 10 cm Elektronik: R-net denetleyicisi; Işıklar ve göstergeler Maks. Kullanıcı Ağırlığı: 160 kg

Benzersiz biyometrik yeniden konumlandırma JIVE M2 Sedeo Ergo’nun koltuğu, patentli biyometrik yeniden konumlandırma özelliğiyle pazardaki diğer tekerlekli sandalye gibi sizi konumlandırıyor. JIVE M2 Sedeo Ergo, tam dayamadan oturmuş pozisyona geçerken vücudunuzu doğal olarak koltuğa karşı her zaman konumlandırırken ara verme süresinden kayma riskini azaltacak şekilde (özellikle de mücadele ederseniz) bir aracı eğme konumundan geçecektir. Vücudunuzu kendiniz yeniden konumlandırmak için).Piyasadaki en etkili anti-sheer mekanizma JIVE M² Sedeo Ergo sırtlığının 175 ° güç dayama yeri, 180 mm adaptif kayma önleyici fonksiyon ile destekleniyor. Patentli benzersiz mekanizması, baş dayamayı, başlığı ve hatta çene kontrolünü tam geri döndürme işlemi sırasında yerinde kalmasını sağlar.quick tilt akülü tekerlekli sandalye 2017

 

quickie jive m2 turkey
Modern ve akıllı bir tasarım Zarif, çok ayarlanabilir oturma sistemi her açıdan mükemmel görünüyor. Keskin biçimde döşenmiş döşeme, temiz hatlar ve kaygan minimalist tasarım ile gözünüzü yakalayamayacak kadar uzun süren rahatlık izlenimi bırakacaksınız. Artı, kendinizi ne zaman hissettiğinizde değiştirebileceğiniz 6 çarpıcı renkli kakma seçimiyle kişiselleştirilmiş bir görünüm oluşturun.
quickie jive m2 turkey.jpg ışıklandırma
Bir sonraki seviyedeki sürücü temel teknolojisi JIVE M² Sedeo Ergo da en iyi kullanım ve dengeyi sağlar. Kendi eksenini açtığınızda, mükemmel iç mekan manevra kabiliyeti için ultra-küçük dönme çemberi sağlayan güçlü bir tekerlekli sandalye. Açık arazide mi uğraşıyorsunuz? SpiderTrac 2.0 Süspansiyonu, düz olmayan arazide düzgün bir sürüş sağlamakla kalmaz aynı zamanda 10 cm’lik bordürlere bile inerken ileri atlamayı ortadan kaldırır! Artı, yolunuzdan gelen küçük bir sapma otomatik olarak algılanır ve isteğe bağlı olarak (isteğe bağlı) jiroskopik izleme sistemi ile düzeltilir – her seferinde daha az emniyetli, daha az talep gören bir sürüş sizi temin eder.

ev de kullanım akülü tilt engelli aracıev de kullanım akülü tilt engelli aracı.jpg1


Para biriminizi seçin
EUR Euro