Araba

Sepetinizde ürün yok

SEQUAL Eclipse 5 PORTABLE Oksijen Cihazı

SEQUAL Eclipse 5 PORTABLE Oksijen Cihazı

Eclipse 5 Taşınabilir Oksijen Yoğunlaştırıcı Standart Paketinde bulunanlar;
AC Duvar Güç Kaynağı – DC Araç Güç Kaynağı –  Aksesuar Tote-Çanta – (1) Pil Kartuşu – İki Tekerlekli Taşınabilir Sepet
(1) Oksijen Hortumları- 3 Yıl Garanti-    ** sgk dan ödeme almak istiyorsanız eğer Bu ürünün satın alınması için geçerli heyet ve reçete gereklidir.

Eclipse 5, 1 ila 9 arasındaki ayarlara sahip taşınabilir konsantratörlerin en yüksek atım dozunun yanı sıra dakikada 3 litreye kadar sürekli oksijen akışını sağlar. Gelişmiş klinik özellikleri ve yüksek atım ayarlarıyla Eclipse 5, hemen hemen tümü Oksijen reçetesin ne olursa olsun oksijenli hastalar. Eğer oksijen terapisi yaptırdıysanız ve aktif yaşam tarzınızı korumanıza ve daha bağımsız gözlemlemenize yardımcı olacak güvenilir bir oksijen sistemi arıyorsanız, artık göz ardı etmeyin, Eclipse 5 taşınabilir oksijen konsantratörü tüm oksijen terapi ihtiyaçlarınızı yerine getirebilir. Eclipse 5 taşınabilir konsantratör AC güç, DC güç ve pil gücüyle tamamen çalışır. Eclipse 5 oksijen konsantratörü hem gece gündüz kullanımı hem de hareket halindeyken gün boyunca tek bir çözümdür. Eclipse 5 portatif oksijen makinesi, AutoSAT olarak adlandırılan oldukça akıllı bir teknolojiyle donatılmıştır. AutoSAT, aracınızdaki hız sabitleme kontrolüne benzer şekilde çalışır . Eclipse 5, arttıkça ve azaltıldığında solunum hızınıza göre ayarlanır. Adından da anlaşılacağı üzere, AutoSAT, makinenin, günlük yaşamınızın bir parçası olarak ortaya çıkabilecek artan oksijen taleplerine otomatik olarak uyum sağlayarak, etkinlik seviyeniz ne olursa olsun doymuş olmasını sağlar. AutoSAT teknolojisi, solunum hızınız değiştikçe her nefes için tutarlı bir oksijen hacmi sağlayan bir nabız gönderme yöntemidir. Eclipse 5 portatif oksijen konsantratörü, Eclipse 5 POC’nin herhangi bir araç güç şarj portuna takıldığında tamamen işlevsel olmasını sağlayan çok gelişmiş DC araç güç işlemi ile, nereye gittiğinize karar verildi. Şimdi, DC araç gücü ile çalışırken, dakikada 3 litreye kadar sürekli akış ayarlarınızı ve tüm darbe ayarlarını kullanabilirsiniz. Mevcut nesil Eclipse 5 taşınabilir oksijen yoğunlaştırıcı pil kartuşu, taşınabilir konsantrasyon ünitesi aracınızın “daha açık” güç portuna bağlıyken ve 2 sürekli akış veya daha düşük ayarlarda çalışırken tam şarj olur. Bu, uzun yolculuğa çıkarken pil tükenme korkusunu hafifletir. Şimdi, bir günlük gezi, spor etkinliği, egzersiz veya beyin fitness sınıfına katılabilir ya da sevdikleri ile bir gecede, uzun süreli ziyaretler sırasında bu birimin avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Seyahat planlarınız sizi biraz daha uzakta tutarsa, FAA Onaylı Eclipse 5 portatif oksijen konsantratörüne ticari uçaklarda izin verilir, böylece uluslararası seyahat mümkün hale gelir.

Şu anda evinize oksijen tüpleri dağıtmak için bir solunum ekipmanı şirketine bağlısanız Eclipse 5 oksijen konsantratörü sizin için en iyi çözümdür. Eclispe 5 taşınabilir oksijen konsantratörü, ekipman şirketinizin tank teslimatlarını değil, hayatınızı planlamanıza izin verir!

Sınırlı bir hareket kabiliyetiniz olsa bile, Eclipse 5 POC size bir anlık farkla hayatınızı tadil etme özgürlüğü verebilir. Eclipse 5 oksijen makinesi hafiftir ve bagaj stili saplı sağlam iki tekerlekli arabanın kullanımı ile manevra yapması kolaydır. Bu son derece güvenilir ve güvenilir ünite, reçeteli oksijen dozajını sağlarken günlük rutin faaliyetlerinizde de uyun. Hareketlilik için mükemmel bir cihaz olmasına rağmen, SeQual Eclipse 5, daha yüksek tıbbi kalitede oksijen akışı gerektiren ve günlük faaliyetleri sadece evinizden otomobile hareket ettirmekle sınırlı olabilen terapi kullanıcıları için piyasadaki en iyi çözümlerden biridir Doktora, arkadaşlarınıza veya ailenizi ziyaret edin.
Eclipse 5 Taşınabilir Oksijen Yoğunlaştırıcı Temel Özellikler:

YENİ ve İYİLEŞTİRİLİR: DC araç gücü ile çalışırken tüm sürekli akış ve darbe doz ayarları mevcuttur

YENİ VE İYİLEŞTİRİLDİ: Akü kartuşu, 2.0 LPM’ye kadar tüm sürekli akış ayarları için birim DC güce bağlıyken yeniden şarj olur ve tüm puls akışı ayarları 1 – 9’dur

3 LPM’ye kadar sürekli akış reçetesi için onaylandı
Nabız Doz hacimleri 16mL’den 192mL’ye
Üç Ayarlanabilir Nabız Doz hassasiyeti ayarları (Yükselme zamanı)
Yenilikçi Evrensel Çanta tasarımı, üniteyi arabadan çıkarmaya gerek kalmadan akü kartuşuna kolay erişim sağlar
Daha küçük boyutlarda, taşınması kolay ve daha dayanıklı olan AC ve DC güç / şarj adaptörleri
Nabız Dozu Modunda, bir nefes algılanmazsa, cihaz otomatik olarak oksijen akışını sağlamak için otomatik olarak geçiş yapar ve her 15 saniyede bir nefes arar.
2 YIL YASAL GARANTİLİDİR.ÜRÜN USA ÜRETİMDİR.


Para biriminizi seçin
EUR Euro